+386 40 779 528 info@magara.eu

VARNOSTNE PLOMBE UNISTO

Varnostne plombe Švicarskega proizvajalca Unisto v Sloveniji.  Plombe z visoko stopnjo varnosti, kontrolne plombe, plombe za zagotavljanje sledljivosti, elektronske plombe, plombe najrazličnejših oblik in materialov, prilagojene za vsako industrijsko panogo. Za potrebe prepoznavnosti in preglednosti stranka lahko izbira barvo materiala, tisk logotipa in želen način številčenja.

Več kot 90 let izkušenj s proizvodnjo in razvojem varnostnih plomb ter rešitev za potrebe plombiranja. Švicarsko podjetje Unisto zagotavlja najvišjo kakovost, certificirano skladnost in prilagojenost svojih izdelkov kar najširšim potrebam. Podroben opis in celotno ponudbo plomb podjetja Unisto najdete na spodnji povezavi.

https://www.unisto.kr/security-seals/products.html

varnostne plombe

varnostne plombe magara

varnostne plombe unisto

varnostna plomba

plombiranje

varnostne plombe

Novost: Varnostne plombe Unisto Detect, kjer je plomba v celoti ali zgolj delec nje vidna rentgenskim ali magnetnim detektorjem. Plombe Detect so namenjene preprečitvi kontaminacije pečatenega blaga. Prilagojene so standardom in potrebam kontrole kakovosti predvsem na področjih kemijske, farmacevtske, prehrambne in živilske industrije. Kratko video predstavitev najdete ne spodnji povezavi.

Za več informacij, vaše povpraševanje ali naročilo vzorcev smo za vas dosegljivi na elektronskem naslovu in preko telefona.

info@magara.eu
Tel +386 40 779 528

SODELOVANJE Z NAMI